Veel informatie over het EGS-verleden is verloren gegaan. Ook in het kader van het 75-jarig jubileum in 2010 is een bescheiden opzet gemaakt tot digitale archivering.

Tot nu in het archief:

De Eregalerij,  met een opsomming van notoire EGS-kampioenen.

Het SchaakmeesterArchief, met daarin o.a.  het archief van Jan Langenberg en de Schaakmeester jaaruitgaven sinds 2005.

Een terugblik op de activiteiten rond het 75-jarig bestaan in het seizoen 2010-2011

Het EGS Fotoalbum, met gedigitaliseerde foto’s (vanaf 1978) uit het archief van Louis Doomernik en natuurlijk (te)veel digitale plaatjes uit het recente verleden.

De oude EGS Websites uit 2000, en de  vernieuwing van 2005. Daarna vanaf 2006 tot 2012  min of meer dezelfde opzet. De nieuwsberichten uit de seizoenen vanaf 2006 staan ook apart gelinkt. En de laatste komplete website in die vorm stamt van juni 2012. (Misschien ziet het er in de huidige browsers niet goed uit)

De huidige opzet is voornamelijk in juni 2012 vorm gegeven en omgezet naar WordPress in november 2016.

N.B.
De meeste pagina’s in het archief staan los van de structuur en opzet
van de huiidige website en worden daarom geopend in een nieuw venster.